Μας ελάτε σε επαφή με
sam gong

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13068691986

Γραμμή Παραγωγής

 

Έχουμε 3000 χώρο παραγωγής τετραγωνικών μέτρων, 100 ειδικευμένα μέλη προσωπικού, 3 προηγμένες γραμμές παραγωγής με το υψηλό επίπεδο αυτοματοποίησης. Ειδικευόμαστε κυρίως στην κατασκευή μιας σειράς των πιό ψυχρών προϊόντων μηχανών ποτού. Έχουν κερδίσει μια άριστη φήμη σε εσωτερικό και στο εξωτερικό τις αγορές.

 

 Wineplus Industrial Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Το αξιόπιστο σύστημα ελέγχου μας διαχείρισης και ποιότητας παραγωγής ασφαλίζει ότι κάθε κομμάτι του ψυγείου ποτού είναι στο καλό condiction όταν φθάνει οι πελάτες μας.

OEM / ODM

Έχουμε 13 έτη στην εμπειρία cOem, και προσφέρουμε επίσης την υπηρεσία σχεδίου. Κάνουμε την υπηρεσία OEM/ODM για τους πελάτες μας που συμπεριλαμβανομένου του Jose Cuervo, Bacardi, Jim Beam, καμπάρι, Jack Ντάνιελ .........

Ε & Α

Wineplus Industrial Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Μετά από πολλά έτη συσσώρευσης, η Ε&Α WINEPLUS και τα πλεονεκτήματα κατασκευής που τονίζονται, έχουν μια μοναδική πρώτης τάξεως ομάδα σχεδιαστών με τη διεθνή οπτική, και έχουν διαμορφώσει το ευδιάκριτο ύφος προσωπικότητας και σχεδίου και έχουν εξασφαλίσει τη συνεχή ανάβαση από το σχέδιο προϊόντων, ανάπτυξη φορμών, κατασκευή προϊόντων στο σύστημα αξίας εμπορικών σημάτων.