Μας ελάτε σε επαφή με
sam gong

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13068691986

Wineplus Industrial Limited

Wineplus, ο πυροβοληθείς πιό ψυχρός επαγγελματικός κατασκευαστής μηχανών σας στην Κίνα!

  • Wineplus Industrial Limited
  • Wineplus Industrial Limited
  • Wineplus Industrial Limited
  • Wineplus Industrial Limited
  • Wineplus Industrial Limited
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας
Μάρκες Wineplus Αριθμός Υπαλλήλων 100~120
Ετήσιες πωλήσεις 3000000-5000000 Ιδρύθηκε Έτος 2005
Εξαγωγή pc 80% - 90%
Εισαγωγή

Συμμετέχετε στην πιό ψυχρή βιομηχανία ποτού από το 2005.

WINEPLUS η Κίνα που περιορίζεται (HK) (βιομηχανική Co. ΕΠΕ περιοχής WINEPLUS Shunde πόλεων Foshan) έχει συμμετεχθεί στην πυροβοληθείσα πιό ψυχρή μηχανή (διανομέας ποτών, πιό ψυχρή, κρύα πυροβοληθείσα μηχανή ποτού, δοχείο ψύξης κρασιού), ψυκτήρας γυαλιού κατασκευαστικός από το 2005. Με περισσότερο από την εμπειρία 13 ετών, WINEPLUS έχει αναπτύξει συνεχώς και έχει κατασκευάσει τα ψυγεία ποτού και τα σχετικά προϊόντα με την ιδέα «ευνοϊκού για το περιβάλλον και της ενεργειακής αποδοτικότητας». Η πεποίθησή μας είναι «πάντα να είσαι ο πιό αξιόπιστος προμηθευτής και να παρουσιάσουμε τον υψηλό - ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες σε όλο τον κόσμο».

 

Παρέχετε τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας.

Τα κύρια προϊόντα μας είναι πυροβοληθείσα πιό ψυχρή μηχανή, διανομέας ποτών, πιό ψυχρή μηχανή ποτού, πιό δροσερή, κρύα πυροβοληθείσα μηχανή κρασιού, ψυκτήρας γυαλιού. Με τα μοναδικά πιό ψυχρά προϊόντα ποτού, WINEPLUS εξυπηρετεί πολλά γνωστά εμπορικά σήματα ποτού στον κόσμο. Αυτά τα εμπορικά σήματα ποτού περιλαμβάνουν το Jack Ντάνιελ, Jim Beam, Jose Cuervo, καμπάρι, Bacardi, πυροσβέστης, κόκκινο αρσενικό ελάφι, αμερικανικό μέλι, ψάρια, βολίδα, Sauza…. Μεγαλώνουμε βαθμιαία μαζί με τους πελάτες μας. Στη διαδικασία για να παρέχουμε την καλύτερη υπηρεσία στον πελάτη μας, βελτιωνόμαστε επίσης.
 

Όφελος από το πλεονέκτημά μας.

Τα προϊόντα μας ήταν διεθνώς - αναγνωρισμένη πιστοποίηση προϊόντων, όπως το CE, RoHs, FCC, FDA, ETL, Καλιφόρνια 65. Έχουμε περισσότερα από 15 διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τα σχέδιά μας επίσης. Με μια ισχυρή ομάδα Ε&Α για να σχεδιάσει τα πολυσύνθετα και υψηλός-τεχνικά προϊόντα και να υποστηρίξει σημαντικό OEM/ODM μας με τις δημιουργικές και καινοτόμες λύσεις. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα των προϊόντων, και την αποτελεσματικότητα της παραγωγής.
 

Ο καλύτερος συνεργάτης για σας στην Κίνα.

Αφιερωνόμαστε ιδιαίτερα στα άριστα προϊόντα εξυπηρέτησης πελατών/ικανοποίησης και καλής ποιότητας. Παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με και θα είμαστε στην υπηρεσία σας με τη μεγάλη τιμή!

Ιστορία

 

 

WINEPLUS η Κίνα που περιορίζεται (HK) (βιομηχανική Co. ΕΠΕ περιοχής WINEPLUS Shunde πόλεων Foshan) ιδρύεται το 2005. Με την έννοια της «κύριας ποιότητας, οδηγώντας καινοτομία», η επιχείρησή μας αφιερώνει στην προσφορά των σφαιρικών δροσίζοντας προϊόντων καταναλωτικών ποτών που ικανοποιούν την απαίτηση. Και έχει διαμορφώσει τη διακριτική προσωπικότητα εμπορικών σημάτων, δημιούργησε την επιχειρηματική win-win σχέση με τους πελάτες και επέτυχε τη βιώσιμη ανάπτυξη.

 

Στα προηγούμενα δέκα τρία έτη, την εστίαση WINEPLUS στην ανάπτυξη και την κατασκευή στα προϊόντα που μπορούν να παρέχουν το χρήστη ευτυχή και τη διασκέδαση. Από ένα ενιαίο προϊόν στην πολλαπλάσια ανάπτυξη γραμμών παραγωγής, είμαστε κύριοι της σταθερής σειράς προμηθειών περιλαμβάνουμε μια σειρά、 δύο διπλή δεξαμενή δύο προϊόντων μπουκαλιών σειράς、 προϊόντων μπουκαλιών σειρά βρυσών, κ.λπ. Με την ανώτερη ποιότητα και τη μοναδική δημιουργικότητα, η πιό ψυχρή μηχανή ποτού WINEPLUS διατηρεί την κυριάρχη θέση στον επαγγελματικό τομέα.


Μετά από τη μακροπρόθεσμη συνεχή σκληρή δουλειά, WINEPLUS έχει καθιερώσει ένα ισχυρό δίκτυο μάρκετινγκ σε ολόκληρο τον κόσμο, τα προϊόντα έχουν καλύψει τις πόλεις και τις κωμοπόλεις κάθε νομών. Στη διεθνή αγορά, οι πελάτες της επιχείρησης εισχωρούν στην Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία και τη Νότια Αφρική και άλλες χώρες και περιοχές.

 

Εμμένουμε σε απευθυνόμενο στην αγορά, προωθούμε τη διαδικασία πληροφοριών που περαιτέρω, καθιερώνουμε τη βασισμένη σε πληροφορίες διαδικασία που η λήψη του πελάτη ως κέντρο, και χτίζει το παγκόσμιο δίκτυο των διοικητικών μεριμνών, της ταμειακής ροής, και της ροής πληροφοριών. WINEPLUS κρατά το πνεύμα της επιχείρησης «για να δημιουργήσει την αξία, και win-win αρμονικά», δημιουργεί το παγκόσμιο εμπορικό σήμα του κινεζικού έθνους και είναι πρόθυμο να αυξηθεί γρήγορα ως έναν από τους καλύτερους σφαιρικούς προμηθευτές μηχανών ποτού πιό ψυχρούς.

Υπηρεσία

WINEPLUS η Κίνα που περιορίζεται (HK) (βιομηχανική Co. ΕΠΕ περιοχής WINEPLUS Shunde πόλεων Foshan) ιδρύεται το 2005. Με την έννοια της «κύριας ποιότητας, οδηγώντας καινοτομία», η επιχείρησή μας αφιερώνει στην προσφορά των σφαιρικών προϊόντων σειράς καταναλωτικού ποτού δροσίζοντας που ικανοποιούν την απαίτηση, και έχουν διαμορφώσει τη διακριτική προσωπικότητα εμπορικών σημάτων, δημιούργησαν την επιχειρηματική win-win σχέση με τους πελάτες και επέτυχαν τη βιώσιμη ανάπτυξη. Στα προηγούμενα 13 έτη, την εστίαση WINEPLUS στην ανάπτυξη και την κατασκευή στα προϊόντα που μπορούν να παρέχουν το χρήστη ευτυχή και τη διασκέδαση. Από ένα ενιαίο προϊόν στην πολλαπλάσια ανάπτυξη γραμμών παραγωγής, είμαστε κύριοι της σταθερής σειράς προμηθειών περιλαμβάνουμε μια πιό ψυχρή σειρά、 δύο μηχανών ποτού μπουκαλιών πιό ψυχρή σειρά μηχανών ποτού μπουκαλιών και δύο μπουκάλι δύο πιό ψυχρή σειρά κ.λπ. μηχανών ποτού βρυσών. Με την ανώτερη ποιότητα και τη μοναδική δημιουργικότητα, το σύστημα ψύξης ποτού WINEPLUS διατηρεί πάντα την κυριάρχη θέση στον επαγγελματικό τομέα.

Κίνα Wineplus Industrial Limited Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Η ομάδα μας

Έχουμε μια μοναδική πρώτης τάξεως ομάδα σχεδιαστών με τη διεθνή οπτική, και έχουμε διαμορφώσει το ευδιάκριτο ύφος προσωπικότητας και σχεδίου και έχουμε εξασφαλίσει τη συνεχή ανάβαση από το σχέδιο προϊόντων, ανάπτυξη φορμών, κατασκευή προϊόντων στο σύστημα αξίας εμπορικών σημάτων.

 

Έχουμε 3000 χώρο παραγωγής τετραγωνικών μέτρων, 100 ειδικευμένα μέλη προσωπικού, 3 προηγμένες γραμμές παραγωγής με το υψηλό επίπεδο αυτοματοποίησης. Ειδικευόμαστε κυρίως στην κατασκευή μιας σειράς των πιό ψυχρών προϊόντων μηχανών ποτού. Έχουν κερδίσει μια άριστη φήμη σε εσωτερικό και στο εξωτερικό τις αγορές.

 

WINEPLUS παρευρίσκεται στη δίκαιη έκθεση ηλεκτρικών οικιακών εξοπλισμών του HK καντονίου με την καλή εικόνα εμπορικών σημάτων, και καλωσορίζει τους πελάτες από σε όλο τον κόσμο.

 

WINEPLUS χαιρετά τους σφαιρικούς πελάτες με υψηλό - δροσίζοντας προϊόντα ποιοτικού ποτού, και παρουσιάζει επίσης στους σφαιρικούς αγοραστές καλή εικόνα εμπορικών σημάτων.

Κίνα Wineplus Industrial Limited Εταιρικό Προφίλ 0